Kabels

Helmacab Holland BV

Helmacab Holland BV is de moederonderneming van Trading With Commitment. Helmacab Holland heeft een zeer uitgebreid assortiment kabel waarvan een groot gedeelte altijd op voorraad.

Op het gebied van scheepskabels vertegenwoordigd Helmacab een uitgebreid pakket kabels van het fabrikant Helkama, een Fins kwaliteitsproduct. Of het nu gaat om een afschermde scheepskabel, de flexibele uitvoering, een gepaarde variant, de brandwerende uitvoering of de gevulde scheepskabel, alle typen scheepskabels zijn snel leverbaar en voorzien van alle denkbare keuren en normeringen.

Ook in het assortiment zijn vele soorten industriële kabels. Van installatiekabels en datakabels tot coaxiaalkabels en stuurstroomkabels, u kunt het zo breed niet bedenken of Helmacab heeft het voor u! Om het aanbod compleet te maken biedt Helmacab Holland ook verschillende geharmoniseerde leidingen aan. Voor meer informatie kunt u altijd de website van Helmacab Holland bezoeken of voor meer dringende vragen kunt u altijd contact opnemen!

kabelsnieuw

Kabels

Helmacab Holland levert grote projecten met een scherpe prijs. U kunt er bij ons altijd van uitgaan dat de levering rechtstreeks af fabriek is en zonder tussenopslag bij u op locatie word afgeleverd.

In ons kabelprogramma kunt u o.a. de volgende producten vinden:

  • Scheepskabels
  • Industriële kabels
  • Datakabels
  • Installatiekabels

Kiest u voor Helmacab Holland dan kiest u voor service op maat. Wij staan altijd tot uw dienst voor het knippen, labelen, uit voorraad leveren en zo nodig bezorgen! Voor meer informatie nodigen wij u uit om de eigen website van Helmacab Holland te bezoeken.

kabels nieuw

Griendweg 72
4209 DB Schelluinen

+31 (0)183 – 617 109